Når du bruker en nettleser, aksepterer du bruk av informasjonskapsler. For å trekke tilbake samtykket, kan du slå av informasjonskapsler i nettleseren din. Vær klar over at mange nettsteder vil slutte å fungere. Les hvordan du administrerer informasjonskapsler her.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker, hvilke opplysninger som blir lagret, hvorfor vi lagrer opplysningene, og hvem som behandler dem.

 

Google Analytics

Vi samler inn data om alle besøkende, for å analysere hvordan nettstedet blir brukt. Til dette bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Formålet er å samle inn statistikk og bruksmønstre slik at vi kan gjøre nettstedet bedre. Alle opplysningene lagres på Google sine servere, og kan ikke spores tilbake til deg. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

 

Facebook

Hvis du har samtykket til det, vil Facebook samle inn informasjon som brukes til markedsføring. Informasjonen lagrer ikke informasjon om deg, men forteller Facebook at du har besøkt nettstedet vårt. Formålet er å kunne vise deg relevante annonser. Du kan lese mer om hvordan Facebook samler inn og beskytter data her.